دانلود مقاله،پرو‍‍ژه،پایان نامه،فایل

دانلود مقاله،پرو‍‍ژه،پایان نامه،فایل

دانلود مقاله،پرو‍‍ژه،پایان نامه،فایل

دانلود مقاله،پرو‍‍ژه،پایان نامه،فایل

دانلود مقاله،پرو‍‍ژه،پایان نامه،فایل،تحقیق،جزوه،کتاب و ...

کلمات کلیدی

وزرای دوره مغول

حسابداری دولتی (موانع و راهکارها)

نقشه GIS زمین شناسی البرز

پایان نامه بررسی رابطه بین فرهنگ سازمان و بکارگیری فناوری اطلاعات

نقشه GIS زمین شناسی اردبیل

پایان نامه عوامل موثر در روسپی گری فحشا

لایه GIS زمین شناسی آذربایجان غربی

اقتصاد اسلامی

شیپ فایل زمین شناسی گیلان

46339 ایمیل فعال ایرانی

GIS نقشه زمین شناسی هرمزگان

طرز تهیه پودر انرژی زا وچاق کننده کاملا طبیعی

ورزش های مفید ویژه پیشگیری از زانودرد

آناتومی اسکلت بدن انسان

آناتومی دستگاه اعصاب

آناتومی دستگاه ادراری

راه های تقویت زبان انگلیسی

ساهاجا یوگا

روانشناسی ثروت

یوگا و فواید تمرین های یوگا برای بدن

250000 ایمیل 2014 نسخه 1

250.000 ایمیل 2014 نسخه 2

جموعه طلایی کسب درآمد وارن بافت

کسب درآمد از گوگل ادسنس Google Adsense

بدست آوردن تضمینی پول از سایت یا وبلاگ

500.000 ایمیل فعال برای کسب و کار

انرژی های تجدید پذیرو جایگاه آن در تامین الکتریسیته

پاورپوینت مقدمات طراحی معماری 2

پرسشنامه اضطراب اجتماعی جرابک

مروری بر آناتومی و فیزیولوژی قلب

بایگانی
دانلود گزارش کارآموزی بانک اطلاعاتی برای سالن رنگ ایران‌ خودرو

دانلود گزارش کارآموزی بانک اطلاعاتی برای سالن رنگ ایران‌ خودرو به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد و دارای 57 صفحه است بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود گزارش کارآموزی بانک اطلاعاتی برای سالن رنگ ایران‌ خودرو در اختیار شما قرار میگیرد علاوه بر آن لینک فایل مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

دانلود دانلود گزارش کارآموزی بانک اطلاعاتی برای سالن رنگ ایران‌ خودرو

دانلود گزارش کارآموزی بانک اطلاعاتی برای سالن رنگ ایران‌ خودرو
دانلود گزارش کارآموزی 
کسب درآمد اینترنتی
دانلود فایل
دانلود مقاله
دانلود پایان نامه
دانلود پروژه
دانلود نرم افزار
دانلود پاورپوینت
دانلود کتاب
دانلود اندروید
دانلود نمونه سوالات 
دانلود طرح توجیهی
دسته بندی گزارش کارآموزی
فرمت فایل docx
حجم فایل 72 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 57

 

تاریخچة تأسیس ایران خودرو :

   شرکت سهامی عام کارخانجات صنعتی ایران خودرو با هدف انجام امور تولیدی و صنعتی برای تأسیس کارخانجات اتوبوس سازی و ساخت قطعات و لوازم مختلف اتومبیل و تولید محصولاتی از این قبیل در تاریخ 27 مرداد 1341 با سرمایه تولید یکصد میلیون ریال و تعداد یک هزار سهم یکهزار ریالی به ثبت رسید.در سال 1341 عملاً فعالیّت خود را با تولید اتوبوس آغاز کرد.

   ایران خودرو از اولین شرکتهایی بود که قانون گسترش مالکیت واحدهای تولیدی را به نحو کامل اجرا کرد و 49 درصد سهام آن به کارکنان و مردم واگذار شد.

   براساس اعلام سازمان مالی در مرداد ماه سال 1372 سرمایه شرکت بالغ بر 57 میلیارد ریال و تعداد سهام 57 میلیارد سهم بوده است و کل سهام متعلق به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است.

 

ساخت سواری :

   براساس پروانه مورخ 25 اسفندماه سال 1344 وزارت اقتصاد (صنایع و معادن) به کارخانجات صنعتی ایران ناسیونال (ایران خودرو فعلی) اجاره داده شد.در مورد ساخت اتوبوس پیکان اقدام کند.

   اجازه تأسیس کارخانه ساخت اتومبیل سواری از نوع چهار سیلندر در تارخ 20/6/1356 به این شرکت داده شد.شرکت فوق سپس براساس قراردادی با کارخانه Lotus انگلستان وابسته به گستره گرایسلر موفق به دریافت مجوز مونتاژ نوعی اتومبیل « هیلمن هانتر » و ساخت آن در ایران به نام پیکان شد.

   اولین اتومیبل در سال 1346 ساخته شد.پیکان بود که در دو مدل « دولوکس » و « کارلوکس » به بازار عرضه می شد.در این سال وانت پیکان و تاکسی هم به آن اضافه شد.در سال 1350 و 1351 شش مدل پیکان تولید می شد : مولوکس، وانت، کار، جوانان، تاکسی و اتوماتیک.

   پس از تعطیلی خطوط تولیدی شرکت تالبوت و لغو قرارداد بین آنان برای تأمین قطعات قوای محرکه که در سال 1364 استمرار تولید پیکان در داخل کشور در دستور کار قرار گرفت.

   با تولید پیکان 1600 عملکرد پیکان بهبود یافت و در مصرف سوخت آن به میزان 30 درصد کاسته شد و قدرت خودرو نیز به میزان تقریبی 20 درصد افزایش یافت: خط تولید پیکان 1600 در تاریخ 13/9/1369 توسط ریاست جمهوری کشورمان افتتاح شد.

   با توجه به قدمت طراحی بدنه پیکان و خارج از رده بودن تکنولوژی ساخت آن و نیاز شدید به سرمایه گذاری مجدد برای قالب های بدنه و تجهیزات مورد نیاز، ایران خودرو تصمیم گرفت از سال 1368 « پژو 405 » را در مدل های GLX , GL تولید کند.

   این خودرو در سال 1987 میلادی با مدرنترین تکنولوژی آن زمان به عنوان جدیدترین مدل توسط پژو به بازار عرضه شد و در سال 1988 میلادی به عنوان جدیدترین و بهترین اتومبیل سال اروپا و همچنین به عنوان اتومبیل وارداتی به آمریکا انتخاب شد.

   حط جدید تولید پژو 405 نیز در تاریخ 13/9/1369 توسط رئیس جمهور افتتاح شد.در ادامه مطالعات لازم برای توسعه ساخت داخل ایران خودرو اقدام به خرید بخشی از ماشین آلات تولیدی شرکت تالبوت کرد تا پس از بازسازی و راه اندازی از آنها برای آموزش تکنولوژی نیروی انسانی، ارتقاء و تعمیق تکنولوژی خودروسازی و فعالیت فنی مهندسی مربوطه در کارخانه های ایرانی تولید قطعات یدکی قوای محرکه پیکان های موجود و تولید قطعات یدکی خودروهای آتی استفاده کند.

ساخت مینی بوس :

   در سال 1344 ساخت و تولید مینی بوس مدل 309 و کرمر در مجتمع شمال شرکت آغاز شد با به بازار آمدن مدل مینی بوس 309 مرسدس بنز در اروپا در سال 1347.ایران ناسیونال (ایران خودرو فعلی) تولید مدل قدیمی مینی بوس را تعطیل و مدل 504 جدید را به بازار عرضه کرد.

   محصول جدید این کارخانه به نام مینی بوس 309 سقف بلند تحت عنوان « سینما سیار » طراحی در تاریخ 30/6/1369 راه اندازی و اولین نمونه آن تولید شد.

   محصول جدید کارخانه مینی بوس سازی به نام « کاروان پاک » به منظور ارائه در هجدهمین نمایشگاه بین المللی تهران با استفاده از موتور و شاسی مینی بوس 508 سقف بلند و در تاریخ 16/6 1371 اولین نمونه آن تولید شد.

 

ساخت اتوبوس :

   تولید اتوبوس در این کارخانه، از سال 1342 با ساخت اتوبوس مدل بنز، تحت لیسانس بنز آلمان آغاز شد.در سال 1349 با بهره برداری از خط جدید اتوبوس های مدل 302 مرسدس بنز ظرفیت تولید به 6 دستگاه در روز افزایش یافت.

   به منظور نوسازی کارخانه اتوبوس سازی و بهره گیری از تکنولوژی پیشرفته و برای افزایش کیفیت و تعداد اتوبوس با استانداردهای جدید از سال 1361 پروژه افزایش تعداد اتوبوس زیر نظر سازمان مهندسی ایران خودرو در سالنی به مساحت 48000 متر مربع آغاز و سپس کارخانه با نظارت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ادامه یافت.

   به علت قدیمی بودن اتوبوس های شهری تولید شده مطالعه و تحقیق اتوبوس شهری جدید از سال 1367 با همکاری مرسدس بنز شروع شد و در نتیجه در نیمه دوم سال 1368، پس از یک و نیم سال مطالعه اولین نمونه آن در معرض دید نمایشگاهی قرار گرفت.

دانلود دانلود گزارش کارآموزی بانک اطلاعاتی برای سالن رنگ ایران‌ خودرو 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۹/۱۰
مهدی افشار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی